Geen producten (0)
Geen producten (0)

Creatief bij Bijoutas

Creatief bij Bijoutas verzorgt ook te gekke kinderfeestjes en wij hebben alle ingrediënten om nog lang te kunnen nagenieten van deze gezellige middag. Wil je liever zelf thuis een feestje geven is het natuurlijk ook mogelijk om een compleet pakket aan te schaffen. Je kunt hierbij kiezen uit de vooraf samengestelde pakketten of je kunt geheel naar eigen wens een pakket samenstellen. 

De feestjes die momenteel gegeven worden zijn; Creatief met Mozaïek, Creatief met FoamClay, Paillettenpret, Creatief met Decoupage, Creatief met Diam's 3D verf.

 

                                 

Crea-club

Dit jaar starten er diverse crea clubjes voor diverse doelgroepen waarbij het mogelijk is om voor het gemak een 6-strippenkaart aan te schaffen voor 55.00 euro. Deze strippenkaart wordt vooraf betaald en bij ieder bezoek komt er een sticker op als bewijs van aanwezigheid. Voordeel is dat als je een keer niet kunt komen er ook geen betaling plaats vindt. Wil je liever geen strippenkaart dan kun je ook gewoon per keer betalen. Per keer betaal je dan 10.00 euro. Dit geldt niet voor de diverse workshops en kinder-vakantie-workshops.

Klik op de crea-club van je keuze voor meer informatie en/of koop direct een strippenkaart. 

Bestel er meteen een feestslinger bij

Direct inschrijven

Facebook Twitter Pinterest